Če razmišljate o postavitvi sončne elektrarne, je sedaj zadnji čas, da se tega projekta resnično lotite. Omrežje se namreč polni z veliko hitrostjo, vedno več vlog se zavrača, saj pri oddaji vloge za postavitev sončne elektrarne namreč velja rek: kdor prej pride, prej melje.

ZAKAJ JE SONČNA ELEKTRARNA PAMETNA NALOŽBA ZA V PRIHODNOST?

Kratka vračilna doba

Investicija v sončno elektrarno se vam povrne v kratkoročni dobi med 7 in 10 leti. Doba povračila je odvisna od moči elektrarne.

Financiranje investicije

Za vas uredimo EKO sklad financiranje, s katerim si zagotovite dostopnejše odplačevanje elektrarne. S pomočjo EKO sklada si zagotovite, da vaš dosedanji račun za porabo energije odplačuje investicijo v sončno elektrarno

Energetska neodvisnot

S postavitvijo lastne sončne elektrarne postanete energetsko neodvisni, saj za svoje potrebe sami proizvajate električno energijo.

Če želite svojo sončno elektrarno, je čas za akcijo ZDAJ!

Do postavitve vaše sončne elektrarne je kar nekaj korakov. Pri OPSEN d. o. o. poskrbimo za kompletno postavitev sončne elektrarne od A do Ž! Izrišemo načrte, povežemo se z Eko skladom in uredimo pridobitev nepovratnih sredstev, sklenemo pogodbo o priključitvi in seveda postavimo vašo sončno elektrarno.

Največ časa zahteva pridobitev potrebne dokumentacije, saj so v te postopke vključeni zunanji organi in podjetja.

Svetujemo vam, da naredite PRVI odločilni korak in skupaj z nami izpolnite in vložite dokumentacijo za potrebno soglasje (Vlogo za izdajo soglasja za priključitev za odjemalca električne elektrarne) še DANES!

Izdano soglasje velja 2 leti.

Da vam privarčujemo čas in energijo, mi uredimo birokracijo!

ZAKAJ VLOŽITI VLOGO ZA IZDAJO SOGLASJA ZA PRIKLJUČITEV ZA ODJEMALCA ELEKTRIČNE ELEKTRARNE Z NAŠO POMOČJO?

  • Vlogo vam bomo pomagali izpolniti natančno in popolno, s čimer se boste izognili pozivu k dopolnitvam.

  • Za vas bomo pridobili vse potrebne priloge (ki jih ni malo), ki jih je potrebno oddati k Vlogi za izdajo soglasja.

  • Prihranili boste svoj čas (in živce).

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS?

OPSEN d. o. o. smo mlado in nadebudno podjetje, usmerjeno in specializirano v energetiko. Od našega nastanka smo realizirali že kar nekaj projektov, med nekaterimi so bili najbolj perspektivni projekti energijske učinkovitosti, s katerimi smo spletli nova podjetniška prijateljstva. V tesnem sodelovanju s podjetji na Štajerskem smo ustvarili prve projekte učinkovite rabe energije na področju javne razsvetljave. Sodelovali smo tudi z elektro distribucijskimi podjetji, kjer smo nadaljevali projekte avtomatizacije srednje-napetostnega omrežja. Naše delovanje smo razširili tudi na gradbene nadzore, kompletne ponudbe za investitorje, predvsem za občine in komunalna podjetja, kjer smo začeli nadzirati evropske projekte.

ČESA VAS ODREŠIMO OZIROMA KAJ VSE LAHKO GRE NAROBE, ČE VLOGO ZA SOGLASJE ODDAJATE SAMI:

  • Prihranimo vam čas za iskanje ustrezne Vloge za soglasje.

  • Prihranimo vam poizvedovanje, katero dokumentacijo vse še potrebujete ob oddaji Vloge za soglasje.

  • Mi natančno vemo, kje vse so pasti, zaradi katerih morajo vlagatelji vlog le-te dopolnjevati, s čimer ponovno izgubljajo dragoceni čas.

  • Predvsem pa vam prihranimo veliko živcev, ki jih vlagatelji vlog običajno izgubijo, ko se oddaje lotijo sami.

Prvi korak do vaše lastne sončne elektrarne

Izpolnite spodnji obrazec in naš strokovnjak bo stopil v kontakt z vami

NAŠI PRETEKLI PROJEKTI