Lastnik spletne strani

OPSEN d.o.o.

Ljutomerska cesta 30

2270 Ormož

 

Telefon: +386 51 392 133
E-naslov: info@opsen.si

Naslov naše spletne strani je: https://www.opsen.si.

Zbiranje osebnih podatkov

Na naši spletni strani uporabljamo obrazce, v katere se lahko vpisujejo osebni podatki. Eden se nahaja na strani Kontakti in je namenjen obiskovalcem naše spletne strani, če nam želijo poslati povpraševanje ali kakšno drugo sporočilo. Podatki, ki jih obiskovalec vpiše v obrazec, se pošljejo na e-naslov info@opsen.si. Drugi obrazec je namenjen prijavi na e-novice. Z vpisom svojega e-naslova v prijavni obrazec se uporabnik strinja, da mu podjetje OPSEN lahko pošilja vsebinska in promocijska e-sporočila.

Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke, ki si zapomnijo vaš obisk, vendar nimamo podatka, čigav je kateri piškotek. Gre torej za anonimno rabo. Ti piškotki so uporabljeni, da si zapomnijo vaše nastavitve na strani in omogočajo uporabniku bolj prijazno delovanje strani.

Vsebina zunanjih servisov

Na strani Kontakt je uporabljen Google Zemljevid, ki prikazuje lokacijo naše pisarne. Z uporabo tega zemljevida se strinjate z njihovimi pogoji.

Analitika

Stran uporablja storitev Google Analytics. Tako lažje razumemo obnašanje obiskovalcev naše strani in na ta način lažje prilagajamo vsebine ter tehnično izboljšujemo strani.

Hranjenje podatkov

Podatki v piškotkih se hranijo 30 dni.

Podatki, ki jih obiskovalec pošlje preko obrazca na spletni strani, se hranijo v podatkovni bazi nedoločen čas oz. do prejema zahteve za izbris osebnih podatkov. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris svojih podatkov tako, da pošlje zahtevek na info@opsen.si.

Spremenite nastavitve piškotkov